LIVE Entertainment is een onafhankelijk crossmediaal productiehuis en verzorgt het management en de boekingen van diverse artiesten. Daarnaast is LIVE Entertainment ook gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van grootschalige publieksevenementen, muziekfestivals en TV-programma's. Enkele van onze bekendste projecten zijn: Vlaanderen Muziekland, Marktrock Leuven, Marktrock Bilzen, Diest Live, De laatste week, Bye bye mama, Vroeger of later, De generatieshow, Zo is er maar één, De weg naar het avondland, De weg naar Mekka, I-FAN, I-CLIPS, De boer op ...

 

LIVE ENTERTAINMENT

© LIVE Entertainment N.V. - Excelsiorlaan 5 - 1930 Zaventem - +32 (0)2/718.03.10 - info@live-entertainment.be

Disclaimer

Met trots stellen we onze nieuwe “BROCHURE BOEKINGEN 2014” voor. Als artiestenbureau werken we samen met tal van exclusieve artiesten: één voor één rasechte topentertainers, sterke merknamen en publiekstrekkers in Vlaanderen. Maar u kan bij ons eveneens terecht voor het boeken van alle artiesten, live bands, kids acts, DJ’s, presentatoren ... Ons team denkt steeds proactief mee en werkt met plezier een aangepast voorstel uit binnen ieders budget.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met ons. Indien u dat wenst, komen we graag langs voor een nog meer persoonlijke aanpak. Want we kiezen er bewust voor om een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten. Kwaliteit, creativiteit en klantvriendelijkheid dragen we hoog in het vaandel. Op naar een entertainend en muzikaal 2014!

NIEUWE BROCHURE BOEKINGEN